Send by email

In het kader van het Duitse Renewable Energies Export Initiative, dat gesteund wordt door het Duitse federale Ministerie van Economie en Energie, organiseerde de Duits-Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel op 22 november 2016 in Brussel een symposium over ‘Thermische zonne-energie in gebouwen’ (in België).

Zes Duitse bedrijven uit de zonne-energiesector, met belangstelling voor de Belgische markt, hadden zich ingeschreven voor dit symposium. Meer dan 40 deskundigen uit België en Duitsland namen deel en voerden gesprekken met potentiële partners.

Na toespraken van Duitse en Belgische deskundigen kregen de Duitse bedrijven de mogelijkheid om zich voor te stellen aan de Belgische deelnemers. Nadien volgenden B2B-gesprekken, georganiseerd en begeleid door Peter Schallert van AHK debelux.

Samengevat het symposium ‘Thermische zonne-energie in gebouwen’ was een groot succes, met interessante toespraken en vruchtbare gesprekken, waarbij de nodige contacten werden gelegd voor een bredere samenwerking tussen Duitse en Belgische bedrijven in de toekomst.

Meer dan 40 deskundigen uit België en Duitsland namen deel en voerden gesprekken met elkaar over thermische zonne-energie.

Meer informatie: Peter Schallert, DEinternational - AHK debelux, Schallert@debelux.org