Send by email

Fase I van het FCA 2015-2016 groeiprogramma vond plaats op 21 mei in Antwerpen. Hoe aantrekkelijk is jouw bedrijf voor strategische business partners en investeerders? Hoe positioneert het zich voor groei? Kan het venture capitalists, subsidieverstrekkers, banken, … versieren om de nodige financiële middelen ter beschikking te stellen? Op 21 mei namen twintig ondernemers met goesting om te groeien de proef op de som.

Is uw bedrijf en business model op orde om maximale omzetten en winst te genereren? Welke soort financiering past het best bij het groeipad dat voor u ligt? Hoe moet uw business model veranderen om maximaal kapitaal aan te trekken en winstmarge te genereren? Hoe behoudt je controle wanneer strategische business partners in het spel komen?

Aan de hand van een vragenlijst aangeboden door Keystone Compact Group vormden de ondernemers een beeld van de troeven en aandachtspunten in hun huidige bedrijfsvoering. De vragen groepeerden zich rond enkele thema’s: de activa, het management, partnerships, type bedrijf, product, bron van inkomsten, industriële waardeketen en de positie van het bedrijf hierin.

Op 19 oktober leggen ze aan elkaar uit welke verandertrajecten ze ingezet hebben. Mogelijk zijn enkele ondernemers tegen die datum al verregaand met kapitaalverstrekkers in gesprek … We zijn benieuwd! 

Ook u kan op 19 oktober hun verhaal komen volgen en deelnemen. Zie hiervoor de “Cleantech Industry – Investability – Business Opportunities” track op BSDS 2015. Heeft u de kans gemist om de methodiek van de Keystone Compact Group sessie van 21 mei te volgen, en wil u toch bijbenen? Neem contact op met FCA. (info@fca.be)

Op 21 mei namen 20 CEO’s met goesting om te groeien de proef op de som: is hun huidig business model en bedrijfsvoering in staat om omzet en winst te maximaliseren?