Send by email

Op de MATERIALEN Track van i-SUP gaan we de interactieve toer op en organiseren we een Idea  Camp. Hoe ziet jouw bedrijf de circulaire industrie? Welke technologieën zijn nog nodig en met welke nieuwe business concepten kan jouw bedrijf nieuwe paden inslaan?

Bedrijven met interesse in grondstoffen en materialen kunnen op i-SUP deelnemen aan twee activiteiten: de interactieve ‘Business/Technology Breakthrough en de Start-up Idea Competition’.  Daarin kan je jouw creatieve  ideeën voor een innovatieve en circulaire industrie voorstellen en aftoetsen, en ook inspiratie opdoen voor  nieuwe business concepten en innovatieve technologieën.

i-SUP2016 TIP: combineer uw deelname aan de FCA/FIT Award uitreiking op zondag 16 oktober met dit onderdeel van het i-SUP programma “Raw Materials Idea Camp” op dinsdag 18 oktober! Vraag uw uitnodiging hier.

Verder is er een workshop waarin  we een lange termijn visie en roadmap ontwikkelen voor de meest relevante grondstoffen, waaronder metalen, industriële mineralen, aggregaten en hout. De workshop kadert in het VERAM-project, binnen het Europese Horizon 2020 programma.  De blik is gericht op 2050 en op de recent gelanceerde raw materials research portal www.veram2050.eu vind je alvast achtergrondinformatie.

i-SUP2016 TIP: combineer uw deelname aan de FCA/FIT Award uitreiking op zondag 16 oktober met dit onderdeel van het i-SUP programma “Roadmap Raw Materials” op woensdag 19 oktober! Vraag uw uitnodiging hier.i-SUP Track Chair
Peter Vercaemst
Unit Manager Sustainable Materials
VITO NV

 

 

Meer informatie over de MATERIALEN TRACK vindt u HIER.