Send by email

Op 22 en 23 november zal de Cleantech Summit 2017 opnieuw in Rotterdam plaatsvinden. Deze summit richt haar schijnwerpers op de beste investeringsopportuniteiten in de Europese cleantechindustrie.  Interesse om deel te nemen? Dankzij FCA kan u genieten van 20 % korting op de deelnameprijs. Voor meer informatie stuur een mail naar info@fca.be.

De Cleantech Summit, een initiatief van Tech Tour en de International Venture Club (IVC), wordt gehost door de Stad Rotterdam, in samenwerking met haar partners, en vindt op 22 en 23 november 2017 opnieuw plaats in Rotterdam. Dit jaar zullen de schijnwerpers worden gericht op de beste investeringsopportuniteiten in de Europese cleantechindustrie.

Op de agenda staan onder meer 40 bedrijfspresentaties door CEO’s, paneldiscussies, keynotes en netwerken op leiderschapsniveau. Het Summit Networking Dinner, dat op 22 november plaatsvindt, wordt bijgewoond door 150 gasten die de ‘Who’s Who’ van cleantech en de durfkapitaalmarkt vertegenwoordigen en zich op uitnodiging aansluiten bij onze Tech Tour-deelnemers, onder wie topmanagers van blue-chipbedrijven uit de technologiesector, internationale durfkapitaalverstrekkers, investeringsbankiers, vakpers, dienstverleners en adviseurs uit de hele wereld.

In het programma staan de volgende vier sectoren centraal:

  1. Smart Energy
  2. Circular Economy
  3. Smart Cities & Mobility
  4. Maritime & Offshore

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Registratie

FCA-leden ontvangen 20 % korting. Vraag uw kortingscode op door een e-mail te sturen naar info@fca.be.

Nadat u uw kortingscode ontvangen heeft, kan u hier registreren.

*Klik hier om FCA-lid te worden