Send by email
Belgisch concern Solvay, wereldwijd toonaangevend op het gebied van hoogwaardige polymeren, zal op het EU Cleantech Forum in Antwerpen een sessie leiden over chemie, materialen en circulariteit. 
 
Solvay biedt een ongeëvenaard gamma aan speciale polymeren. De meer dan 35 productlijnen omvatten ruim 1500 formuleringen bestemd voor gebruik op veeleisende markten over de hele wereld.
 
De hoogwaardige kunststoffen, polymeren, vloeistoffen en elastomeren die Solvay ontwikkelt, voldoen aan de kritieke eisen die aan de orde van de dag zijn voor technici in toonaangevende sectoren, zoals die voor auto’s, batterijen, gezondheidszorg, mobiele apparaten, energie en industriële toepassingen.
 
Tot de belangrijkste prestaties behoren uitzonderlijke hittebestendigheid en chemische inertie, sterkte en hardheid, vermoeiings- en slijtageweerstand, weerstand tegen hoge, lage en wisselende temperaturen, bescherming tegen corrosie, slijtage en verwering, water- en vlekafstotendheid, elektrische inertie, brandveiligheid, biocompatibiliteit, transparantie, kleur en nog veel meer.
Solvay is een voorloper op het gebied van chemie en materialen en zal tijdens het EU Cleantech Forum 2018 in Antwerpen een sessie leiden over ‘Chemistry and Circularity’.
 

De producten van Solvay worden gebruikt in toonaangevende sectoren zoals die voor auto’s, batterijen, gezondheidszorg, mobiele apparaten, industriële toepassingen en energie.
 
Website: www.solvay.com

Contact


Richard Thommeret
Research & Innovation Communication Director
Solvay sa
Rue de Ransbeek, 310
B-1120 Brussels - Belgium 
T:  +32 2 264 32 61