Send by email

Maar liefst 15 pitches hielden een volle zaal in spanning tijdens FCA’s 'Supply & Demand' sessie in Houthalen op 23 april. Doel was, net zoals op 11 februari in het Havenhuis te Antwerpen, het Vlaamse ecosysteem te versterken en dan slim te koppelen aan buurregio’s als Noordrijn-Westfalen. Een bezoek aan Van Gansewinkel rondde deze ondernemersbijeenkomst af. 

De volgende bedrijven legden aan de andere verzamelde ondernemers en platformen in 7 minuten uit wat ze zoeken en aanbieden: a.c.k. Aqua Concept, Agfa Gevaert, Altreonic, CGK, The Dow Chemical Company, Dymowave, Energy Design, Enervalis, BEP Europe – E-Rational, Inspyro, LED Techno, MacAlley CD, KIC InnoEnergy, OMC, P-Laser. 

 

 
Veel volk op de 2de Supply & Demand sessie van FCA bij GreenVille in Houthalen. Vijftien bedrijven legden uit wat ze zoeken en aanbieden.
 
Het event in Houthalen was een herneming van het gelijkaardig FCA initiatief in Antwerpen op 11/2. Toen stond de Supply & Demand sessie in het teken van de chemische industrie, en zette Port of Antwerp er mee de schouders onder. Het verslag vindt u HIER.
 
FCA biedt volgende kansen voor gerichte Business-to-Business aan binnen haar FCA 2015-2016 Groeiprogramma, dat start op 21 mei 2015. 
 
 
Na afloop van de Supply & Demand sessie bezochten de ondernemers de Van Gansewinkel site.