Send by email

Nadat Duitse bedrijven in april bijeenkwamen bij FCA en Vlaamse tegenhangers ontmoetten omtrent energy efficiëntie, waren 10 Duitse bedrijven in juni te gast bij OMC. In september vindt opnieuw een cleantech Vlaams-Duitse B2B plaats en wel rond waste-to-energy.

FCA’s partner AHK debelux organiseerde op 1 juni in Brussel een conferentie voor bedrijven die in de sectoren "fijnmechanica, optica, bio- en laboratoriumtechnieken" actief zijn. De dagen erop konden de deelnemers in heel België terecht voor gerichte B2B-sessies. Gezien de niet-cleantech focus en de beoogde sectoren, vroeg FCA aan OMC om het geheel te coördineren. Op 2 juni verzamelden zo 10 Duitse bedrijven en 8 Vlaamse bedrijven in Turnhout.

Na een korte pitch van 5 minuten per bedrijf, vonden B2B en netwerking plaats, en konden geïnteresseerden deelnemen aan een geleide toer door de Campus. Onder de Vlaamse deelnemers bevonden zich ook enkele cleantech bedrijven: Borit en Mitraco/P-Laser.

Een vorige Vlaams-Duitse B2B organiseerde FCA en FIT samen met AHK debelux op 28 april in de FCA-kantoren te Berchem over Energy Efficiency. Lees het verslag hier.

Een volgend event handelt over Waste-to-Energy, en zal plaatsvinden van 23 tot 25 september. Meer info hier.