Send by email

Wie van 11 tot 13 april nog graag de Vlaamse cleantech power op het EU Cleantech Forum in Lyon mee kracht komt bijzetten, kan nog bij FCA terecht voor voordelige tarieven. Samen met Cleantech Group werd een interessante deal uitgewerkt. Al zeker 6 Vlaamse bedrijven zullen ons vergezellen.

The Sniffers, Ikaros Solar, Nimera, fifthplay, Harsonic en Biolectric. Dit zijn de bedrijven die de Vlaamse Cleantech Power dit jaar zullen vertegenwoordigen op het EU Cleantech Forum in Lyon.  Samen zetten ze een Vlaamse Focusstand en Meeting point op. Naar jaarlijkse traditie is Vlaanderen het best vertegenwoordigd op deze belangrijke EU cleantech happening.

Terwijl je op het event niet alleen collega bedrijven en corporates ontmoet, is het ook een belangrijk netwerkmoment waar de Europese investeerders en venture capitalists samenkomen. Maar ook het conferentieprogramma oogt veelbelovend. Een greep uit de thema’s:

  • Over recyclage, met bijdrages van o.a. SITA: “Zero Waste with Zero Effort: How Next-Gen Innovation Will Move Us into a New Era of Recycling.
  • Over elektrisch versus waterstof, met bijdrages van o.a. Air Liquide en Hydrogenious: “Battle of Zero-Emissions Cars: Hydrogen or Electric”.
  • Over smart grids: “Smart Grid Networks Meet Smart City Objectives: Discussing the Interoperability of Every-Thing”.
  • Over geavanceerde materialen, en gebruikmakend van de setting in Frankrijk “Chemical Valley” aan de Rhône, en met bijdrages van o.a. Solvay: “Open Innovation with Advanced Materials Start-Ups”.
  • Over de integratie van hernieuwbare energie, smart metering technologies, en wat dit voor onze Utility organisaties betekent, met bijdrages van o.a. GE en E.ON: “Utilities in a Decentralized World”.
  • Over luchtkwaliteit in stadsomgevingen, met bijdrages van o.a. het iLab van Air Liquide: “How Innovation is Tackling Air Quality Challenges in Urban Environments”.

  Meer informatiehttp://events.cleantech.com/cleantech-forum-europe/