Op 18 april 2018 organiseert de stad Antwerpen in samenwerking met Startups.be en een aantal lokale partners voor de derde keer de Antwerp Startup Fair.

In deze editie focust het event meer dan ooit op "buy from startups" waarbij corporates de kans krijgen om op basis van concrete innovatiebehoeften een waaier van relevante startups te ontmoeten en samenwerking te exploreren. Startups.be heeft al heel wat van die kennismakings- en samenwerkingstrajecten met succes begeleid. We hopen dan ook voor de Antwerpse regio nog een bijkomende versnelling te realiseren door dit nog structureler aan te pakken, en met de volle steun van FCA.

Het event bestaat uit 2 onderdelen:

Antwerp Startup Business Fair (Buy from Startups)

We voorzien een invitation-only matchmaking programma in de vroege namiddag met een beperkt aantal corporates uit de regio die in de speerpunten van de stad passen, waarbij we op basis van hun innovatiebehoeften en -vragen een aantal startups uitnodigen om samenwerking te komen exploreren.

Het Business Fair traject omvat:

  • een gezamenlijke analyse van de innovatiebehoefte
  • gesloten workshop met 5-10 startups die uitgekozen werden in functie van de gekozen case(s)
  • booth space, banners en logo vermelding tijdens het hele event - en de campagne - om de "brand awareness" te vergroten in de startup community

Antwerp Startup Job Fair (Work for Startups)

Daarna gaan de deuren open voor het brede publiek voor een matchmaking tussen startups en potentiële kandidaat-werknemers, in een meer traditioneel "beursconcept”.

We zijn ervan overtuigd dat dit ook voor uw bedrijf een uitgelezen kans is om een aantal jonge en wendbare bedrijven te ontmoeten die een frisse wind door uw teams kunnen laten waaien!

Contact en informatie

Meer informatie kan u vinden op de website http://antwerpstartupfair.be

Bij vragen kan u terecht bij mevrouw Karen Boers, Managing Director Startups.be: karen.boers@startups.be - +32 473 76 42 49

Bluepoint Antwerpen
Filip Williotstraat 9
2600 Antwerpen
België