In 2014 en 2016 organiseerde de stad samen met haar partners Port of Antwerp en Antwerp World Diamond Centre reeds succesvolle missies naar Azië.

In 2017 richten zijn hun blik westwaarts en voorzien een gezamenlijke missie naar de steden Toronto en Montreal in Canada. Deze zal plaatsvinden in de periode van zondag 22 tot zaterdag 28 oktober 2017.

Netwerken en banden aanhalen

Stad Antwerpen nodigt u van harte uit om deel te nemen aan deze missie naar Montreal en Toronto, twee steden die beschikken over een aanzienlijk economisch potentieel voor Antwerpen en zijn ondernemers. De Antwerpse delegatie ontmoet er lokale beleidsmakers en bedrijfsleiders uit uiteenlopende sectoren.

Een gezamenlijke aanwezigheid biedt  gegarandeerd zakelijke mogelijkheden en de contacten met sleutelfiguren binnen overheden en organisaties helpen deuren openen. Om uw tijd ter plaatse optimaal te laten renderen helpen FIT en AWEX u met plezier vooraf bij de planning van uw individuele b2b-ontmoetingen.

Programma

De missie vindt plaats van zondag 22 tot zaterdag 28 oktober 2017. De gezamenlijke inspanningen van de stad Antwerpen, Port of Antwerp en AWDC stellen hen in staat om een divers programma samen te stellen, met activiteiten gericht op talrijke sectoren van het Antwerpse economische landschap. Deelnemers kunnen zo zakenrelaties aanknopen of verstevigen, onder meer dankzij boeiende seminaries, bezoeken aan innovatieve lokale organisaties en een b2b-ontmoetingsprogramma op maat voor u samengesteld door FIT en/of AWEX.

U vindt het actuele programmaoverzicht voor de missie steeds op www.antwerpmission2017.be. Let wel: het programma is momenteel indicatief en wordt volop gewijzigd en uitgebreid.

Praktisch

  • Missiedata: Toronto: 22-24 oktober | Montreal: 25-27 oktober
  • U kan deelnemen aan het bezoek aan Toronto, dat aan Montreal of allebei.
  • U kan uw vluchten en hotel rechtstreeks reserveren via ons gespecialiseerde reisbureau, tegen een voordelig groepstarief.
  • Ter plaatse wordt groepstransport voorzien.
  • Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijvingen worden in volgorde van ontvangst behandeld.
  • Inschrijven & meer info op www.antwerpmission2017.be.

Voor meer informatie en registratie klik hier