Actief in de recyclingsector? Zorg dan dat u erbij bent op 11 mei in Dortmund. Ontmoet potentiële zakenpartners op een B2B-matchmaking in Noordrijn-Westfalen, georganiseerd door FCA-partner ZENIT GmbH in het kader van de beurs RECYCLING-TECHNIK. Enterprise Europe Network (EEN) biedt ondersteuning in de vorm van een efficiënt online platform. Registreer snel voor zo veel mogelijk B2B-kansen!

Op 10 en 11 mei 2017 vindt de vierde editie van RECYCLING-TECHNIK Dortmund plaats.

De beurs is vooral gericht op apparatuur en technische onderdelen voor recycling en milieuvriendelijke verwerking: van balenpersen, versnipperaars, sorteersystemen en brekers tot zeefmachines, afscheiders en transportbandsystemen. Kortom, alles voor recyclingorganisaties, recyclingbedrijven en afvalverwerkingsbedrijven, maar ook bedrijven met interne recyclinginrichtingen. De getoonde apparatuur is geschikt voor de afvalindustrie, de bouw- en sloopsector en de verwerkingsindustrieën voor glas, hout, kunststof, metaal en papier, evenals de logistieke sector.

B2B-Matchmaking op 11 mei

ZENIT GmbH organiseert op 11 mei een matchmaking, met steun van de regionale vereniging voor afvalbeheer WFZ.ruhr en beursorganisator Easyfairs.

De doelgroep bestaat uit bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die op zoek zijn naar partners in het kader van:

  • bedrijfssamenwerking
  • overdracht van technologie
  • onderzoeksprojecten

op het gebied van recycling.

Geïnteresseerde organisaties worden uitgenodigd een samenwerkingsprofiel toe te voegen aan een online catalogus. Het profiel zal dan als basis dienen voor bilaterale bijeenkomsten tussen mogelijke partners.

Registratie

Bij registratie voor de matchmaking is deelname aan de beurs en matchmaking gratis.

Registreren kan hier: www.b2match.eu/RECYCLING2017

Informatie

Informatie over de beurs:
http://www.easyfairs.com/events_216/schuettgut-recycling-technik-2017_82627/recycling-technik-2017_82664/

Deze beurs is gekoppeld aan de SOLIDS-beurs:
http://www.easyfairs.com/events_216/schuettgut-recycling-technik-2017_82627/schuettgut-2017_82628/

Messe Westfalenhallen Dortmund
Rheinlanddamm 200
D-44139 Dortmund
Duitsland