Op 14 juni engageerde de verzamelde industrie zich om de schouders te zetten onder het EU Cleantech Forum 2018.  

Dit forum zal plaats vinden van 14 tot 16 mei 2018 in het Flanders Meeting & Convention Centre te Antwerpen.  Het is de jaarlijkse verzamelplaats van Europese Corporates, SMEs, Venture Funds, Investeerders, … rond cleantech.

Het initiatief om dit evenement naar Antwerpen te halen kwam van FCA-VITO en Cleantech Group, met de steun van Stad Antwerpen, Port of Antwerp, Vlaamse overheid en FIT.

De presentaties van de bijeenkomst van 14 juni en enkele impressies kan u hier bekijken.

Bepaal mee het programma

Nog geen week na deze belangrijke bijeenkomst in juni, begonnen bedrijven aan het programma voor deze cleantech hoogmis te timmeren. Ze boekten hiervoor een individuele bespreking met FCA-VITO. Tegen oktober 2017 moet immers 80% van het programma vastliggen!

Ook u kan hieraan deelnemen:

  • Bedrijven kiezen à la carte uit een waaier van thema’s en formats, en kunnen programmadelen volledig naar hun hand zetten.
  • Bij het maken van keuzes worden volgende accenten gelegd:
    • aan de Europese industrie, zowel cleantech aanbieders als -gebruikers tonen wat ze hebben, doen en kunnen,
    • innovaties, oplossingen, partners, … vinden gedurende dit 3-daagse evenement,
    • visibiliteit creëren.

Maak een afspraak

Wenst u ook partners en innovaties te vinden die uw bedrijf verder versterken, in de kijker te lopen of een bijdrage te leveren aan het programma?

Neem dan contact op met FCA en maak een afspraak. Dan bekijken we samen op welke wijze ook uw bedrijf een win-win kan realiseren!

 Meer informatie

U kan zich voorbereiden op deze bespreking door onderstaande informatie te bekijken:

Contact

Wenst u een afspraak of meer informatie neem dan contact op met Carine Van Hove, Algemeen Directeur FCA. U kan haar bereiken via mail carine.vanhove@fca.be of telefonisch op het nummer  +32 493 514 272.