Sinds 2005 zijn de directe uitgaande investeringen van China jaarlijks met 30% gestegen en bedroegen in 2014 $ 103 miljard. Voor de eerste keer overstegen de uitgaande investeringen de directe buitenlandse investeringen in China waardoor China netto gezien een exporteur werd van kapitaal. Deze trend zet zich nog verder en steeds meer Chinese bedrijven zijn klaar om wereldwijd uit te breiden en meer complexe fusies en overnames aan te gaan, vooral in Noord-Amerika en Europa.

De China Outbound M&A Conference, mede georganiseerd door China Times, Beijing Jiaotong University en Global PMI Partners, bereidt grote particuliere- en staatsbedrijven voor op succes door internationale M&A-integratie-experts en lokale Chinese bedrijven naar het Center of China M&A Research van Beijing Jiaotong Universiteit te brengen voor een 1-daagse conferentie op 15 januari 2016. 

De conferentie wordt georganiseerd onder de algemene leiding van de Chinese Vereniging voor openbare bedrijven in samenwerking met Jianchi Ondernemers Club.

Meer informatie:

Voor meer informatie klik HERE

Registratie:

Wenst u zich te registeren voor dit evenement, klik dan HIER

Locatie:

Center of China M&A Research, Beijing Jiaotong University
No.3 Shangyuancun, Haidian District
Beijing 100044
P. R. China

Center of China M&A Research
No.3 Shangyuancun, Haidian District
Beijing
100044
China