FCA is zeer verheugd om het Cleantech Forum San Francisco van 22-24 januari 2018 mee te sponseren. Wij hopen dan ook dat u samen met ons het 16de jaarlijkse Cleantech Forum San Francisco en de bekendmaking van de Global Cleantech 100-bedrijven kan bijwonen.

Het thema van dit 16de forum gaat over de “volgende generaties”. U zal niet alleen extra inzicht krijgen over hoe de volgende generatie van technologieën het industriële landschap vorm zal geven en luisteren naar de nieuwste generatie van belegingsinstellingen, maar ook in contact komen met CEO’s die u kunnen vertellen hoe de volgende generatie ondernemers tot stand zal komen.

Charting the Future, Connecting the Globe (De toekomst plannen, de wereld verbinden) staat centraal tijdens de Cleantech forums. Hier zult u opkomende trends ontdekken en in contact komen met vooraanstaande innovatieve bedrijven en belangrijke spelers in duurzame innovatie. Tijdens het forum zal ook de jaarlijkse Global Cleantech 100-lijst en de daarbij behorende prijzen officieel worden aangekondigd.

Meld u vandaag nog aan en doe mee met deze jaarlijkse bijeenkomst van de wereldwijde innovatieve cleantech community!

 

 

Parc 55 San Francisco
55 Cyril Magnin Street
San Francisco, CA CA 94102
Verenigde Staten

Met de steun van