De Belgisch-Luxemburgs-Duitse Kamer van Koophandel nodigt van 27 tot 29 april 2015 Belgische en Luxemburgse ondernemingen uit voor een conferentie over het thema 'energie-efficiënte technologieën voor de chemische industrie'.

Het programma biedt ook de mogelijkheid tot B2B-gesprekken met Duitse bedrijven.

Duitsland is de wereldleider op het gebied van energie efficiëntie. De sector heeft een jaarlijkse omzet van 67 miljard euro. Om de voorsprong van Duitsland nog verder te vergroten, stelde de Duitse regering tot 2013 ongeveer 12 miljard euro ter beschikking voor technologie- en innovatiesteun. Een groot deel daarvan wordt op het gebied van hernieuwbare energieën, hernieuwbare grondstoffen en energie efficiëntie ingezet. 

Europa 's grootste afzetmarkt biedt uitstekende mogelijkheden voor investeringen en voor de uitbouw van uw bedrijf, in het bijzonder op gebied van intelligente meters, isolatiesystemen, isolatieglas, verwarm- en koelsystemen alsook warmtekrachtkoppeling, pompen en persluchtsystemen. 

In april 2015 zal er een delegatie van vier tot acht Duitse ondernemingen naar België en Luxemburg afreizen om hun productoplossingen voor te stellen. Zij zijn daarbij steeds bereid voor B2B-gesprekken. 

Informatie en inschrijving:

Meer informatie over de conferentie en de inschrijvingsmodaliteiten kan u terecht op de FIT-website

Deadline inschrijvingen : 15/04/2015

Locatie:
 
Duitse Ambassade, 8-14 Jacques de Lalaingstraat, 1040 Brussel

Duitse Ambassade
Jacques de Lalaingstraat 8-14
1040 Brussel
België