Nijmegen - European Green Capital 2018 

De stad Nijmegen werd door de Europese Commissie verkozen tot de European Green Capital van 2018. Voor de ontvangst van de internationale belanghebbenden schreven zij een wedstrijd uit voor de realisatie van een bezoekerscentrum, die gewonnen werd door NP-Bridging. 

Aanbod voor FCA-bedrijven

NP-Bridging nodigt cleantechbedrijven uit om hun producten te integreren in het bezoekerscentrum. Door de gespecialiseerde kennis van deze bedrijven te implementeren in het bezoekerscentrum, trachten ze ook op deze manier het duurzame karakter van het project te ondersteunen. De gebruikte technieken in het centrum zullen dan ook afhangen van het aanbod van de sponsors. Specifiek zijn we op zoek naar sponsors (leverancier + uitvoerder), gespecialiseerd in volgende aspecten:
 
 
  • Stalen constructies
  • Beton
  • Hout
  • HVAC
  • Verlichting
  • Sanitair
  • Lichtgewicht zonnepanelen
  • Transport, logistiek en montage

 

 

De voorwaarden waaronder uw technologie in Nijmegen aan bod zal komen, bespreekt u rechtstreeks met NP Bridging. 

What's in it for you?

NP-Bridging en Nijmegen Green Capital bieden u in ruil exposure op een internationaal evenement gedurende één jaar. Zo zal het logo van uw bedrijf niet enkel verschijnen op de website van Green Capital 2018, maar ook zichtbaar zijn op de binnen- en/of buitenzijde van het bezoekerscentrum. Verder krijgt u toegang tot het netwerk rond European Green Capital, zal er een stand voorzien worden op de infomarkt van het openingsevent van 19 t/m 21 januari 2018 en wordt u uitgenodigd op de officiële opening van Green Capital 2018.

Hoe deelnemen?

Bij verdere vragen of om u kandidaat te stellen voor dit internationale project kan u ten laatste op 27/11/2017 contact op te nemen met Rosanne De Wachter via volgend mailadres: rdw@np-bridging.com. Bij de kandidaatstelling wordt een korte voorstelling van het bedrijf verwacht, met aandacht op het duurzame karakter van uw producten en diensten.
 

 

Nijmegen
Nederland