Elk jaar organiseert de Global Cleantech Cluster Association (GCCA), de Later Stage Award. Deze award selecteert de meest belovende later stage bedrijven wereldwijd en beloont hen met de exposure die ze nodig hebben om te slagen in hun opzet.

Als clusterlid van de Global Cleantech Cluster Association (GCCA) mag Flanders Cleantech Association (FCA) Vlaamse cleantechbedrijven nomineren voor de GCCA Later Stage Awards 2016.

Uit een selectie van meer dan 220 bedijven werden de volgende bedrijven genomineerd:

Jurering

Alle genomineerde bedrijven zullen grondig gescreend worden op hun vermogen om waarde te creëren uit hun business model. Bij deze grondige analyse hanteert GCCA de zogenaamde KeyStone Compact™methode. Deze methode detecteert de hefbomen in het verdienmodel van een bedrijf die maken dat technologische concepten ook economische toegevoegde waarde creëren. Deze analyse resulteert in een TOP30: een TOP3 voor elk van de 10 categorieën.

Finale

De TOP30 finalisten – de TOP3 voor elk van de 10 categorieën - worden geëvalueerd door de GCCA investingsjury. De TOP10 selectie ‘Best-in-Class Winners 2016’ zullen worden bekendgemaakt  tijdens het 6de GCCA Award Event van 11 tem 14 december in Little Rock, Arkansas/US.

   

 

Little Rock, AR
Verenigde Staten