GRATIS INFOSESSIES CLEANTECH
 
Syntra en CleanTechPunt organiseren samen enkele gratis infosessies ter promotie van de opleidingen CleanTechAmbassadeur en CleantechConsultant. FCA zal tijdens de Syntra lezing de wereldwijde betekenis van Vlaamse cleantech clusters toelichten.
 
De opleidingen hebben tot doel een brede waaier van basisinzichten en -visies te verwerven over de relatie tussen het inzetten van 'Clean Technology' en het impact ervan op het klimaat, de economie, mens, cultuur, natuur- en milieukwaliteit. Bedoeling is deze algemene inzichten toe te passen op concrete bedrijven of projecten.

VOOR WIE?

CleanTechAmbassadeur:
Deze opleiding is bestemd voor personen die ruim, positief en toekomstgericht denken. Door mensen mee te nemen in het verhaal van omschakeling naar een duurzame economie kan u zorgen voor meer begrip en medewerking bij de bevolking.
CleanTechConsultant:
Deze opleiding is ideaal voor wie zich als zelfstandig consultant wil vestigen. Wie reeds actief is als energie- of milieudeskundige, kan dit als extra service aanbieden. Deze opleiding is ook geschikt voor medewerkers van bedrijven die volgens de cleantech-principes willen werken.

WAAR & WANNEER?

De lezing in West-Vlaanderen zal doorgaan op 26 september om 18.30 uur te Syntra Ten Briele Brugge. 
Voor meer informatie en inschrijving :
 
De lezing in Limburg zal doorgaan op 29 september om 19.00 uur te GreenVille. 
Voor meer informatie en inschrijving: www.cleantechpunt.be