De 9de Rushlight Show, gesponsord door Innovate UK, het Britse Ministerie voor Business, Energie en Industriële Strategieën (BEIS), Flanders Investment & Trade (FIT), Granted Consultancy, Venner Shipley en Smith & Williamson, vindt op donderdag 25 januari 2018 plaats in het gebouw van de Royal Geographical Society te Kensington Gore 1, Londen. Voor cleantechbedrijven is dit hét toonaangevende evenement dat hen in de gelegenheid stelt om in het hart van Londen kennis te maken met investeerders, financiers, zakelijke klanten, overheidsvertegenwoordigers en bemiddelaars en hun duurzame oplossingen onder de aandacht te brengen.

Gratis tickets

Dankzij FIT kan FCA 6 gratis tickets weggeven aan haar leden. Startende ondernemingen krijgen tevens de kans om te pitchen.

Over het event:

De hoogtepunten van het evenement zijn:

  1. De Innovatie Showcase van de Cleantechconferentie, die wordt geopend door de Staatsminister voor Business, Energie en Industriële Strategieën, waarbij veertig bedrijven hun cleantech- en duurzame innovaties zullen presenteren.
  2. De Innovate UK Energy Catalyst Round 4 Showcase in the expositieruimtesamen met de Rushlight Awards postertentoonstelling, waarbij meer dan 100 nieuwe innovaties op het gebied van cleantech en duurzaamheid zullen worden gepresenteerd.
  3. Het Britse Energie-ontbijtseminarie, waarbij een algemeen directeur van het BEIS een update zal geven over de plannen van het BEIS op het gebied van energie in het Verenigd Koninkrijk. Hierbij wordt niet alleen een analyse gegeven van de markt in zijn geheel, ook de opkomende energierevolutie zal in detail worden uitgelegd.  Dit evenement is een echte aanrader voor iedereen die interesse heeft in de stroomopwekking en energiemarkt in het Verenigd Koninkrijk.
  4. De Resourceful Conference, in samenwerking met LCRN en de Circular Economy Club - het middelpunt van de ontwikkelingen van de circulaire economie. Dit is de perfecte kans voor bedrijven die oplossingen aanbieden  en bemiddelaars die graag willen deelnemen aan dit initiatief om hun ideeën te presenteren aan investeerders, lokale gemeenten, de overheid en bedrijven die betrokken willen worden op dit terrein.
  5. Het Sustainable Solutions Market Panel, waarbij bedrijven een marktklaar product of dienst direct aan een panel of voor een publiek kunnen presenteren. Het publiek zelf bestaat uit vooraanstaande inkoop- en duurzaamheidsvertegenwoordigers uit het Britse zakenleven die op zoek zijn naar een uitbreiding van hun toeleveringsketen van duurzaamheid en bestendigheid, waaronder de Britse Nationale Gezondheidsdienst (NHS), de luchthaven van Heathrow in Londen, Nestle, Vinci, Unite Students, de NSG-groep en het Britse warenhuisketen John Lewis.
  6. Inclusief ontbijt en lunch, met voldoende netwerkgelegenheden gedurende de dag.

Naar verwachting zullen meer dan 500 mensen het evenement bijwonen, waaronder topmanagers van de cleantechsector, investeerders, adviseurs, zakelijke klanten, duurzaamheidsdeskundigen, lokale overheden, gemeenschappelijke kringloopbedrijven, media en andere consultants gespecialiseerd in diverse sectoren. 

Meer informatie

Alle informatie over dit evenement vindt u HIER

Hoe uw gratis ticket aanvragen? 

Wilt u kans maken op een gratis ticket ?  Stuur dan een e-mail naar: info@fca.be

 

Royal Geographical Society
1 Kensington Gore
London
Groot Brittannië