Na het succes van de eerste editie, wordt van 24 to 26 oktober 2017 in Leuven de tweede "Internationale Industry 4.0 Conferentie voor de Metaalindustrie" georganiseerd.

Industry 4.0, Data to Information, Artificial Intelligence, Big Data, Internet of Things, Smart Factory!

Verschillende termen worden gebruikt voor ambitieuze projecten in verschillende takken van de industrie, met één gemeenschappelijk doel: productieprocessen en -personeel intelligenter maken door integratie van computerkracht. Het mag duidelijk zijn dat onze maakindustrie, zoals de metallurgie, veel voordelen kan halen uit deze nieuwe ontwikkelingen: een betere energie- en materiaalefficiëntie, snellere omschakelingen, een optimale aankoopstrategie. De uitdaging ligt vooral in de implementatie in een draaiende productieomgeving. Met de juiste visie kan een stapsgewijze implementatie leiden tot snelle resultaten, zonder de nood aan disruptieve technologieën.
 
Met deze conferentie willen de organisatoren experten uit de metallurgie samenbrengen met experten in datamanagement en artificiële intelligentie. Het programma zal zowel de huidige mogelijkheden in dit domein, die meteen kunnen worden geïmplementeerd, als de mogelijkheden op lange termijn schetsen. Het gaat hierbij zowel over de slimme technologiën om processen te begrijpen via modellering en data-analyse, als over het organiseren van intelligente beslissings- en sturingsprocessen.

Informatie

Ga voor meer informatie naar de website : http://www.proopt.net/conference2017/
 

3000 Leuven
België