Als clusterlid van de Global Cleantech Cluster Association (GCCA) mag Flanders Cleantech Association (FCA) Vlaamse cleantechbedrijven nomineren voor de GCCA Later Stage Awards 2015.

Deze award selecteert de meest belovende later stage bedrijven wereldwijd en beloont hen met de exposure die ze nodig hebben om te slagen in hun opzet.

Uit een selectie van meer dan 180 bedijven en in samenspraak met 10 Vlaamse investeringsmaatschappijen en opiniemakers werden de volgende bedrijven genomineerd:

Jurering
Alle genomineerde bedrijven zullen grondig gescreend worden op hun vermogen om waarde te creëren uit hun business model. Bij deze grondige analyse hanteert GCCA de zogenaamde KeyStone Compact™methode. Deze methode detecteert de hefbomen in het verdienmodel van een bedrijf die maken dat technologische concepten ook economische toegevoegde waarde creëren. Deze analyse resulteert in een TOP30: een TOP3 voor elk van de 10 categorieën.

Finale
De TOP30 finalisten worden geëvalueerd door de GCCA investingsjury. Bekijk HIER de lijst van de TOP30 finalisten. 

De TOP10 finalisten zullen bekendgemaakt worden tijdens het 5de GCCA Award event, georganiseerd in het kader van de GTPO Green Summit 2015, op 10 november in Taipei, Taiwan. 
 

-       Meer informatie over het de Later Stage Awards 2015

-       Meer informatie over de KeyStone Compact methode

-       Meer informatie over het 5de GCCA Award Event in Taipei.

 

Taipei TPE
Taiwan