De wereld lijkt volop in beweging en globale relaties worden grondig herzien. Cleantechbedrijven zijn daarom meer dan ooit bereid om samenwerkingsakkoorden met Chinese bedrijven aan te gaan. Een goed voorbeeld hiervan is de Vlaamse KMO Exypnos die dankzij haar Chinese partner een internationale doorbraak wist te verwezelijken. Dankzij het uitgebreide netwerk van onze partner Flanders Investment & Trade (FIT) en de bedrijfs- en overheidsrelaties van het strategisch onderzoeksinstituut VITO, organiseren we in november 2017 een 'Invest Roadshow in China'. Het doel van deze Roadshow is om een antwoord te krijgen op de volgende vragen :

  • welke cleantech technologieën en oplossingen zoeken Chinese bedrijven om hun bedrijfsactiviteiten te stimuleren,
  • wat zijn de samenwerkingsstructuren waarin zij actief zijn,
  • in hoeverre zijn zij bereid om zich in de EU te vestigen, bijv. in Vlaanderen,
  • is er interesse in de cleantech technologieën en oplossingen die onze Vlaamse bedrijven  aanbieden.
Vooral met betrekking tot dit laatste punt is het belangrijk te weten welke technologieën en topics u zelf of FCA in de kijker zal plaatsen tijdens de roadshow in november.
Mogen wij u daarom vragen onderstaande enquête in te vullen. Dit duurt maar enkele minuten.
Deadline: 10 juli 2017

In de enquête kan u reeds aangeven of u wenst deel te nemen aan de roadshow of u zich wenst te laten vertegenwoordigen door FCA en FIT. Het invullen van deze enquête houdt geen verplichting tot deelname in. Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Carine Van Hove, Algemeen Directeur FCA(+32 3 295 22 72 - carine.vanhove@fca.be)