Uitnodiging infomoment missie Israël - cleantech

Stad Antwerpen organiseert in samenwerking met Startups.be, Flanders Cleantech Association (FCA) en i-Cleantech Vlaanderen, een missie naar Israël onder leiding van schepen van economie, Caroline Bastiaens. Deze missie zal plaatsvinden van 3 tot 7 september 2017 en verloopt parallel met de DLD Innovation Festival in Tel Aviv.
 
Schepen Bastiaens zal samen met een sterke delegatie van bedrijven Haifa en Tel Aviv bezoeken. De focus ligt op digitale innovatie en cleantech, met voor beide een eigen specifiek programma. De missie heeft als doel partnerships tussen Antwerpse en Israëlische bedrijven te realiseren, Israëlische investeerders warm te maken voor investeringen in Antwerpen en om uitwisseling te bevorderen tussen bedrijven onderling. Ook wordt een link gelegd tussen Belgische en Israëlische universiteiten en kennisinstellingen.

Infomoment 

Deze missie kan ook voor uw bedrijf concrete opportuniteiten bieden en deuren openen in Israël. Wij hopen dat u deel wil worden van de delegatie. Wij nodigen u graag uit voor het infomoment missie Israël - cleantech op woensdag 19 april van 09.30 uur – 11.30 uur bij het congrescentrum Ter Elst, Kattenbroek 1, 2650 Edegem. Tijdens dit infomoment wordt het doel en het programma van de missie nader toegelicht, en krijgt u een antwoord op al uw vragen.
 

Bevraging over programma

U kunt het programma van de missie samen met ons zo sterk mogelijk maken. Daarom vragen wij u om enkele vragen te beantwoorden. Met deze korte vragenlijst peilen wij naar uw wensen, behoeften en interesses.
 
 
Een samenwerking van:
 

Congrescentrum Ter Elst
Kattenbroek 1
2650 Edegem
België