De GLOBE 2016 Conference & Innovation Expo (GLOBE 2016) de grootste en langstlopende internationale milieutop in Canada en Noord-Amerika.  

GLOBE™, een wereldwijd toonaangevende GLOBE-conferentie over duurzaamheid gecombineerd met een boeiende GLOBE-tentoonstelling over innovatie, gaat over het opbouwen van relaties om uw activiteiten te stimuleren. Het gaat ook over het zoeken naar en het bedenken van creatieve oplossingen. De GLOBE™ conferentie is ook de plaats waar leiders samenkomen om winnende strategieën te bedenken om zuiniger om te gaan met natuurlijke grondstoffen, innovatie aan te wakkeren en ideeën en partnerschappen te ontwikkelen die hun veerkracht en efficiëntie verhogen en risico's verminderen.

Klik hier om het voorlopige conferentieprogramma te bekijken

De PowerHaus Pavilion

De Innovation Expo die tegelijkertijd met de GLOBE 2016-conferentie plaatsvindt is een internationaal platform dat klanten uit de publieke en private sector in meer dan 50 landen en cleantech-oplossingen en investeringsmogelijkheden bij elkaar brengt.

De Expo geeft unieke toegang tot een netwerk van cleantech-innovatiebedrijven uit de gehele wereld die diensten of producten leveren in sectoren zoals energieopwekking, smart grids, het efficiënt omgaan met energie- en hulpbronnen, alternatieve brandstoffen, geavanceerde materialen en transport, de opvang en opslag van CO2 en het beheer van broeikasgassen (GHG).

Bezoek de PowerHaus en GreenTech Exchange in de PowerHaus Pavilion op de GLOBE 2016 Innovation Expo. Presenteer de cleantechoplossingen van uw bedrijf, maak maximaal gebruik van uw marketingbudget en verhoog het aantal gekwalificeerde kandidaten met een stand.

FCA-aanbod

Dankzij de nauwe samenwerking tussen de Global Cleantech Cluster Association (GCCA) en FCA kunnen Vlaamse cleantechbedrijven deelnemen aan de 'Innovation Expo' aan een gunstig tarief. Voor minder dan 1.100 EURO (per bedrijf) kunnen ze een kiosk boeken in de gedeelde Vlaamse “PowerHaus Pavilion” op GLOBE 2016. In deze prijs zijn eveneens een toegangsticket voor deze 3-daagse conferentie en opname in de de PowerHaus Pavilion gids inbegrepen. Klik hier om het volledige aanbod te bekijken.

Het aantal plaatsen is beperkt!

Heeft u interesse? Neem dan contact op met uw plaatselijke FCA-cluster via info@fca.be.

Datum en locatie

De top vindt plaats van 2 tot 4 maart 2016 in het Vancouver Convention Centre in Canada.

Meer informatie en registratie

  • Ga voor alle verdere informatie over de conferentie en registratie naar de website GLOBE 2016
  • Neem voor alle verdere informatie over de Vlaamse PowerHaus Pavilion contact op met uw plaatselijke FCA-cluster (info@fca.be).

Vancouver Convention Centre
1055 Canada Pl
Vancouver, BC V6C 0C3
Canada