Naar jaarlijkse gewoonte trekt FCA met een delegatie Vlaamse cleantechbedrijven naar het EU Cleantech Forum. Dit jaar vindt deze unieke bijeenkomst plaats in Helsinki van 16 tot 18 mei 2017. Dit forum brengt de industrie samen: high level vertegenwoordigers van bedrijven en investeerders, ondernemers, service providers, adviseurs, overheid, clusters, incubatoren, baanbrekende start-ups en andere innovatieleiders uit meer dan 25 landen, 5 continenten en verschillende sectoren en industrieën ontmoeten elkaar hier.

Bekijk het volledige programma hier.

Deze Finse editie wordt ongetwijfeld nog interessanter dan de vorige edities, want op 18 mei is een volledig programmablok gewijd aan de rol van Vlaanderen en hoe dit slim gekoppeld is met Finland. Schrijf dus tijdig in want de voordelen die wij u kunnen bieden, gelden enkel voor de eerste 5 inschrijvers.

FCA heeft samen met FIT en Cleantech Group een interessant aanbod voor u samengesteld.

FCA-aanbod:

Deelname Vlaamse Focusstand met banner:

Bij interesse van minstens  5 cleantechbedrijven* kunnen FCA, FIT en Cleantech Group u voor de prijs van 1.850 EURO (excl. BTW) een plaats op de Vlaamse Focusstand aanbieden. Op deze stand kan u een roll-up banner plaatsen.

Deze Focusstand is meteen ook de officiële verzamelplaats voor bezoekers die graag proeven van onze Vlaamse cleantech power! Bovendien is in deze prijs ook de deelname voor één persoon aan alle workshops in het 3-daags programma inbegrepen.

Deadline inschrijving MET banner:  1 april 2017.

(*) Dit aanbod geldt enkel voor Vlaamse Cleantechbedrijven geregistreerd in de FCA-bedrijvengids. Registratie is gratis: klik hier

Deelname Forum (zonder banner):

Dankzij FCA kan u (*) deelnemen aan dit 3-daagse forum aan een voordeeltarief van 1.350 Euro per persoon. Interesse? Stuur een mailtje naar info@fca.be. (bekijk hier de huidige tarieven)

Deadline inschrijving ZONDER banner:  30 april 2017.

(*) Dit aanbod geldt enkel voor Vlaamse Cleantechbedrijven geregistreerd in de FCA-bedrijvengids. Registratie is gratis: klik hier

Info & inschrijving

Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met FCA : +32 3 295 22 72
Wenst u een plaats te reserveren op de Vlaamse Focusstand of wenst u enkel deel te nemen aan het 3-daagse Forum, stuur dan een mailtje naar info@fca.be

Enkele sfeerbeelden van voorgaande edities:

EU Cleantech Forum Firenze 2015 - Lees het verslag HIER

    

EU Cleantech Forum Lyon 2016 - Lees het verslag HIER