Dit jaar organiseert Cleantech Group haar jaarlijks EU Cleantech Forum in Lyon, Frankrijk, van 11 tem 13 april 2016.  Dit forum brengt de industrie samen: high level vertegenwoordigers van bedrijven en investeerders,  ondernemers, baanbrekende start-ups en andere innovatieleiders uit meer dan 25 landen, 5 continenten en verschillende sectoren en industrieën ontmoeten elkaar hier.

Ook FCA zal aanwezig zijn en heeft voor u, samen met FIT en Cleantech Group, een interessant aanbod samengesteld.

FCA-aanbod:

The Sniffers, Ikoras Solar, Nimera, fifthplay, Harsonic en Biolectric. Dit zijn de bedrijven die de Vlaamse Cleantech Power dit jaar zullen vertegenwoordigen op het EU Cleantech Forum in Lyon.  Neem zelf ook deel aan dit 3-daagse forum vol interessante workshops en infosessies en kom zeker een langs op de ‘Vlaamse Focusstand’.

Dankzij een samenwerking van FCA, FIT en Cleantech Group kan je deelnemen aan een voordeeltarief van 1.100 Euro per persoon? veel gunstiger dan de huidige lijsttarieven. Interesse ? Stuur een mailtje naar info@fca.be.

Programma:

In 2016 ligt de focus van het programma op de combinaties van cleantechinnovaties die we tegenkomen in industrie. De spannendste cleantechconcepten vinden we immers op het snijpunt tussen diverse sectoren en waar grenzen van klassieke industrieën vervagen.

Klik hier voor het gedetailleerde programma.

Voor meer informatie over dit aanbod en inschrijving, neem contact op met FCA : info@fca.be (+32 3 295 22 72)

Inschrijven is mogelijk tot 10 april 2016.

 

Palais du Commerce et la Bourse
Rue de la Bourse 20
69002 Lyon 2ème
Frankrijk