Van 15 tot 18 januari 2018 kan uw bedrijf aan voordeeltarief deelnemen aan de groepsstand van FIT en FCA op de WFES beurs in Abu Dhabi. De beurs vindt plaats in het kader van de Abu Dhabi Sustainability Week en belicht het cleantech drieluik: Energie, Water, Afval.  U kan er uw bedrijf wereldwijd in de kijker zetten voor meer dan 10 000 bezoekers uit 110 landen!
Deelnemers worden bovendien uitgenodigd voor de officiële lancering van VITO Arabia!

Hoog tijd om stevig uit te pakken met de vaak onbekende know-how van Vlaamse bedrijven op het vlak van energie, water en afval op de respectievelijke deelbeurzen:

  • Word Future Energy Summit: energie
  • International Water Summit: water
  • Eco Waste Exhbition: afval.

Met een gezamenlijke stand kan dit trouwens tegen een voordelig tarief voor standplaats, standenbouw en conferentiebezoek.

De FIT/FCA delegatie wordt geleid Claire Tillekaerts, CEO van Flanders Investment & Trade (FIT).

FCA-aanbod

Dankzij FCA en FIT kunnen de KMOs onder de FCA-bedrijven voor de prijs van 500 EURO (excl. BTW, vlucht en accomodatie) een plaats op de Vlaamse Groepsstand reserveren. Op deze stand kan u een roll-up banner plaatsen.

Deze Focusstand wordt de officiële verzamelplaats voor bezoekers die komen proeven van onze Vlaamse cleantech power!

Bekijk hier het grondplan. De Vlaamse stand heeft het nummer 5122,  is 60m2 en ligt schuin tegenover de Masdarstand. Een zeer interessante en centrale ligging.

LET OP: het aantal beschikbare plaatsen voor bedrijven met een roll-up banner is uiteraard beperkt. Wees er dus tijdig bij!
 
(*) Dit aanbod is enkel geldig voor Vlaamse Cleantechbedrijven geregistreerd in de FCA-bedrijvengids. Registratie in de FCA-gids is gratis: klik hier

VITO Arabia

Als mede-standhouder bent u eveneens van harte uitgenodigd op de officiële lancering van VITO Arabia. Deze plechtigheid gaat door op 16 januari in de residentie van de Belgische Ambassadeur, in aanwezigheid van Minister Tommelein.  

Info & inschrijving

Voor inschrijving stuurt u een email naar FCA: info@fca.be

Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met Carine Van Hove, Managing Director van FCA, of met dhr. Walter Buydens.

Contact

Walter J.R. Buydens
VITO Arabia LLC
CEO
T: UAE +971 56 39 72127
T: OMAN +968 9866 6809
E: walter.buydens@vito.be

Carine Van Hove
Flanders Cleantech Association 
(FCA)
Managing Director
T: +32 493 51 42 72
E: carine.vanhove@fca.be

  

Abu Dhabi National Exhibition Centre
AZ
Verenigde Arabische Emiraten