Wat is het investeringspotentieel van innovatieve cleantech KMO's ?

Recent ondergingen 35 Vlaamse KMO’s de Keystone Compact Light. Hetzelfde geldt voor talloze KMO’s in andere delen van Europa en de wereld. De methode wordt gebruikt door investeerders wereldwijd om het investeringspotentieel van innovatieve KMO's te beoordelen. Ze biedt CEO's en eigenaars waardevolle inzichten om het potentieel en de aantrekkelijkheid voor investeerders en strategische business partners te verbeteren.

Wat was het resultaat? Hoe presteren deze Vlaamse KMO's in vergelijking met andere - zogenaamd uitmuntende - regio's, zoals Finland? Wat is de mening van banken, venture capitalists, corporates en corporate venture funds, regionale investeringsagentschappen, enz … En hoe kan het Vlaamse ecosysteem nog interessanter worden? Een voorbeeld is de ecosysteem samenwerking tussen Vlaanderen en de Duitse regio North Rhine-Westphalia.

Neem deel aan BSDS 2015 in Brussel, kies de track "Cleantech Industry - Investability - Business Opportunities" op 19 oktober, en neem plaats in de Pitch & Debate Lounge. Inspiratie en animatie verzekerd!

Het programmaoverzicht alsook de bevestigde sprekers kan u HIER bekijken.

  • Datum: maandag, 19 oktober 2015
  • Locatie: Paleis der Academiën, Brussels
  • In het kader van BSDS 2015 - kies Track "Cleantech Industry - Investability - B2B Opportunities
  • Registratie voor dit evenement is mogelijk via deze link
 
 
 

Paleis der Academiën
Hertogsstraat 1
1000 Brussel
België