Beste cleantech collega’s

Het EU Cleantech Forum in Antwerpen is nog amper een half jaar van ons verwijderd. Aanvullend aan het al fraai ogend lijstje bedrijven dat ons steunt, kunnen we fier de bijdrages aankondigen van ENGIE, Indaver, PMV en InOpSys. Daarmee krijgen de programmaonderdelen rond energie, elektrische mobiliteit, circulaire economie, plastics-to-chemicals, slimme co-investment mixen en duurzame chemie een nog hoger soortelijke gewicht. En met tal van andere bedrijven lopen de besprekingen nog.

Om het maar over één van hen te hebben: ENGIE. Op dinsdag 15 mei 2018 op het EU Cleantech Forum in Antwerpen, zal ENGIE als ‘thought leader’ haar toekomstvisie uit de doeken doen. E-Mobility, vehicle-to-grid en omgekeerd, … zie hier de slimme concepten voor ons energiebestel van de toekomst. Wie wil komen luisteren naar ENGIE, of zelf ook mee wil bouwen aan het programma van het forum, contacteert ons best zo snel mogelijk.

Verder brengen we verslag uit over enkele buitenlandse expedities, zoals de deelname van FCA aan het Koninklijk Staatsbezoek aan India, de China Roadshow met Provincie Antwerpen naar de provincie Shaanxi en, en het Cleantech Venture seminar in London met de uitreiking van de Global Cleantech Cluster Later Stage Awards. Het Vlaamse Smappee was voor deze Award door FCA genomineerd en kaapte de prijs van beste in de categorie “Smart Buildings” weg.

Veel leesplezier !


Carine Van Hove
Algemeen Directeur

Send by email

Share this newsletter

Facebook Twitter Vimeo Share to Stumble Upon More...