Beste cleantechrelatie
 
Naar tweejaarlijkse gewoonte vindt van 16 tot 19 oktober 2016 de door VITO georganiseerde i-SUP conferentie plaats: innovation for Sustainable Production. Het is het forum waar FCA samen met FIT de “Flanders Cleantech Internationalisation Awards” zal uitreiken. U bent hierop van harte uitgenodigd! 

Maar er is meer!

VITO, het Vlaams strategisch onderzoekscentrum voor cleantech en duurzame ontwikkeling, zet er samen met internationale partners de schijnwerpers op de onderzoeksthema’s die lokaal, Europees en globaal de toekomst zullen helpen vormgeven. Uw bedrijf houdt best rekening met de aangeboorde thema’s in haar strategie voor de toekomst: met welke duurzame technologieën in uw bedrijfsproces of gebouw zit u op langere termijn goed? Of als je zo’n technologieën zelf op de markt brengt, welk zijn de belangrijke trends en technologieplatformen?

Vandaar wijden we deze nieuwsbrief aan de 3 hoofdthema’s van i-SUP en ‘lenen’ er de rubriek Bedrijven-in-de-kijker voor. Doe er uw gading mee! 

Geïnspireerd door de thema’s? Aangezien deze i-SUP editie on invitation only is, vraag ons uw uitnodiging als FCA-partner en schrijf u in vóór 5 oktober!
 
We wensen u veel inspiratie toe, en tot in oktober!
 

Carine Van Hove
Managing Director FCA

Send by email

Share this newsletter

Facebook Twitter Vimeo Share to Stumble Upon More...